Lijmwerken

 
E-elementen

Haverhals is een specialist in het verlijmen van E-elementen. E-elementen ook wel "het verlijmen van verschillende steensoorten zoals kalkzandsteen lijmelementen" genoemd. Wij lijmen deze elementen op een snelle en vakkundige manier in een vooraf afgesproken bouwtempo met u.

Deze elementen worden met moderne elementenstelmachines geplaatst. Dit bevordert de kwaliteit en dat is en blijft onze hoofdoelstelling. In onze m2 lijmwerk prijs is het bevoorraden van de werkvloer verwerkt. Tegen een meerprijs kunnen wij ook de mobiele kraan ter beschikking stellen. Daarnaast zijn er een aantal andere werkzaamheden bij de prijs inbegrepen, denk hierbij aan bijvoorbeeld het afschoren van de wanden, etc.

Handzame blokken

Ook verzorgen wij de zogenaamde handzame blokken. Dit is meer voor de kleinere oppervlakken. Wij praten hierover de zogenaande L blokken voor het lijmwerk wat naderhand gestukadoord wordt. Dan hebben wij nog de Vellingblokken, deze zijn te verwerken in tweezijde schoon. Dit wordt meer toegepast in bergingen en garages.

Project voorbeeld

woningen Veluwezoom Verkerk bv Den Bosch woningen Kanters  te Heinenoord